GPS kilometerregistratie
2follow ritregistratiesysteem door Securitas Telematics | Professionele GPS ritregistratie

Met 2follow biedt Securitas Telematics de zakelijke rijder een GPS ritregistratiesysteem aan waarmee, door kilometerregistratie, mogelijke bijteling kan worden voorkomen.

Daarnaast kan de wagenparkbeheerder het fleetmanagementsysteem gebruiken om het wagenpark te beheren. Of het nu een servicebedrijf, installatiebedrijf, onderhoudsbedrijf of verkooporganisatie is, 2follow kilometerregistratie kunt u eenvoudig implementeren in uw organisatie zodat u op korte termijn kunt profiteren van alle voordelen van ons GPS ritregistratiesysteem.

Wat is ritregistratie (kilometerregistratie via GPS)?

Met een GPS ritregistratiesysteem zorgt u ervoor dat alle kilometers die u of uw medewerkers afleggen van en naar klanten op de juiste manier geregistreerd worden. Het 2follow GPS kilometerregistratie-systeem is een klein kastje (blackbox) dat in een voertuig wordt ingebouwd en vervolgens elke rit met bezochte locatie registreert. De gegevens worden tevens verstuurd naar een server zodat ze via een internetapplicatie opgevraagd kunnen worden. Via internet zijn alle ritregistratie-gegevens van uw voertuig(en) inzichtelijk zonder installatie van software. Zo kunt u altijd en overal de gewenste gegevens opvragen over uw kilometerregistratie. Afhankelijk van het type abonnement bestaat de mogelijkheid om naast de ritregistratie ook over diverse rapportagevormen te beschikken.