Ritregistratiesysteem

Securitas Telematics verzorgt Ritregistratiesysteem

Staat het u als zelfstandig ondernemer (ZZPer) niet aan om uw ritten (handmatig) op papier of in Excel bij te houden? Gaan uw werknemers slordig om met (het bijhouden van) hun rittenstaat of maakt u reeds gebruik van een GPS-module maar vindt u het toch nog veel moeite moet om een rittenregistratie bij te houden? Dan biedt Securitas dé oplossing! Ons ritregistratiesysteem registreert alle acties en bewegingen van een of meedere voertuigen. Overal heeft u online toegang tot de gespecificeerde gegevens- dus zonder dat het nodig is aanvullende software te installeren. Wat u nog wel zelf hoeft te doen? Enkel en alleen controleren of uw administratie klopt (en waar noodzakelijk of wenselijk wijzigingen doorvoeren).

Wij verzorgen de volledige implementatie van ritregistratiesysteem voor bedrijven en particulieren. Als service center is Securitas Telematics het aanspreekpunt voor al uw vragen over Ritregistratiesysteem en voor een totaal beveiligingsconcept voor iedere denkbare beveiligingssituatie.

De informatie over Ritregistratiesysteem op deze website is in onwtikkeling. Wilt u meer informatie over Ritregistratiesysteem? Neem gerust contact met ons op.

Securitas Telematics BV
Spaarpot 121
5667 KW GELDROP
Nederland
Logo ecuritas Telematics
Telefoonnummer:
Faxnummer:
E-mail:
+31 (0)40 2807050
+31 (0)40 2807051
info@securitastelematics.nl

Meer over kilometerregistratie

Meer over persoonsbeveiliging

Vraag een gratis demo aan Bestel direct
Nieuws
  • za 1 jan 2011
    Naamswijziging Eureca Nederland naar Securitas Telematics
  • wo 12 aug 2010, 13:22
    Verhuizing Eureca Nederland BV naar Geldrop.